Anouk Yve: de allerergste beauty fail óóit

In onze nieuwste YouTube-uitzending van Vrouwendingen praten we over beauty fails, een onderwerp waarover iedereen kan meepraten.

Lees ook

In onze nieuwe YouTube-uitzending van Vrouwendingen praten we over beauty fails, een onderwerp waarover iedereen mee kan praten. Het moment waarop je in de spiegel kijkt en wel door de grond kunt zakken. Hou je vast, dit is die van mij.

Op een vroege ochtend (veul te vroeg) reis ik af naar Londen voor een breakfast meeting in Berners Tavern –  het chique restaurant van The Londen EDITION – met het team van Net-a-Porter. Inderdaad, niet de meest onbelangrijke tafelgenoten.

Omdat ik weer eens te laat uit bed stap besluit ik mijn make-up in de trein te doen. Ik heb nét genoeg licht om mijn gelaat nog enigszins toonbaar te maken. Eenmaal uit de trein duik ik direct een taxi in en stipt op tijd loop ik het prachtige restaurant binnen. We kletsen en ik bestel een verrukkelijke avocado on toast. Na afloop besluit ik nog even mijn favoriete winkel binnen te lopen: & Other Stories. Ik pas een top, kijk in de spiegel en laat van schrik de hanger vallen. Over mijn gezicht loopt een dikke, vette foundation streep. Het is net alsof er een tractor over mijn gezicht heen is gewalst. Je begrijpt: als ik door de grond kon zakken was ik er letterlijk doorheen gezakt. #shame!

Meer smeuïge beauty fails horen? Bekijk hier de aflevering van Vrouwendingen op YouTube.

Ik draag:
Leren jas – Hide Label London
Foundation – Laura Mercier Silk Creme Foundation (dit keer wél goed aangebracht)

Lees ook: Anouk Yve lanceert YouTube-talkshow ‘Vrouwendingen’ >

Laatste nieuws

Zie ook