Suze Gehem wint de Smart Sustainable Sisley Award

De 28-jarige onderneemster Suze Gehem wint met haar project De Groene Grachten de Smart Sustainable Sisley Award! Zij is verkozen door jullie, onze le

De afgelopen maanden lieten vijf vrouwelijke ondernemers hun duurzame hart spreken in Marie Claire. Door jullie, onze lezers, kon er vervolgens gestemd worden op het groenste idee. Daar is nu een terechte winnaar uitgekomen: de 28-jarige onderneemster Suze Gehem wint met haar project De Groene Grachten de Smart Sustainable Sisley Award!

De Groene Grachten

Suze Gehem startte samen met Wubbo Ockels het project De Groene Grachten, waarmee ze mensen aanmoedigt hun huis te verduurzamen. Voor het project ontwikkelden ze een handige tool: De Groene Menukaart.  Hiermee kun je zelf kijken hoe jij jouw huis duurzamer kunt maken én kun je bovendien gelijk een stappenplan opstellen.
Haar drive? “Ik ben een idealist, maar ik wil niet alleen maar dromen. Ik wil iets doen”. Wubbo Ockels liet haar zien dat als je ergens in gelooft, je het ook kunt bereiken.

Op 12 december zullen we Suze huldigen met een prachtige prijs – die voor haar nog een verrassing is. Hou onze website dus in de gaten voor een verslag van de uitreiking!

Stemwinnaars

Ook alle stemmers maakten kans op een leuke prijs: namelijk één van de 10 goedgevulde toilettasjes van Sisley. De 10 gelukkigen krijgen van ons een mailtje.

Foto: Anne Timmer

Laatste nieuws