Anouk Yve: Twee ambitieuze vrouwen op missie in London

Anouk Yve had samen met haar Poolse vriendin Sara een minishoot met haar favoriete streetstyle fotograaf Daniel van The Urbanspotter. Lees snel waarom

Lees ook

Jubelend open ik mijn inbox, waar een map met foto’s mij toelacht. Ze zijn van afgelopen vrijdag, toen ik en mijn Poolse vriendin Sara een minishoot hadden met mijn favoriete streetstyle fotograaf Daniel van The Urbanspotter.

Nu kan ik heel stoer doen en zeggen dat we Daniel per toeval tegen zijn getalenteerde lijf liepen, maar dat is natuurlijk niet zo. Nee, deze shoot is mijn verjaardagscadeau aan Sara.

Sara en ik kennen elkaar inmiddels al heel wat jaren. We ontmoetten elkaar voor het eerst in Glasgow, waar onze vriendjes voor dezelfde club voetbalden. Uiteindelijk gingen we ieder onze eigen weg. Zij naar Florence en wij richting Kopenhagen. Totdat het toeval (of lot) ons weer samenbracht in Southampton, waar beide mannen wederom voor hetzelfde team tekenden.

Het is in Southampton waar dan ook de echte basis ligt van onze vriendschap, want wat bleken we veel gemeen te hebben met elkaar. Een passie voor mode, een Instagramverslaving én een online platform (ik met Creators Of Desire, zij een succesvolle Poolse blog samen met haar twee zusjes). De laatste maanden heb ik Sara’s business zien groeien van blog naar zelfs een eigen TV show in Polen. Ik heb het allemaal van dichtbij mee mogen maken en kan niet anders zeggen dan dat ik super trots ben op deze powermadam.

Daarom is deze shoot voor mij ook zo bijzonder. Het staat symbool voor de vastberadenheid van ons beiden, de ambitie het te maken in deze (online) wereld. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de foto’s als wij. Met speciale dank aan Daniel natuurlijk!

Voor de hele shoot bezoek je mijn blog: anoukyve.creatorsofdesire.com.

Anouk
JAS – Joseph
SHIRT – From the Boyfriend
JEANS – Zara
TAS – Chanel
RIEM – Isabel Marant
PUMPS – Uterque

Sara
ROK – Lukasz Jemiol
JAS – Magda Butrym
SHIRT – H&M
LAARZEN – Saint Laurent
SOKKEN – Isabel Marant
TAS – Chanel

Anouk Yve blogplatformWil je weten wat ik nog meer in Engeland meemaak? Lees dan mijn blog van vorige week, waar ik vertel over Norwich, dé plek voor antiek en vintage. Check daarnaast ook mijn shopdilemma (die mooie (en dure) Saint Laurent laarsjes óf die zonvakantie? Help!).

Kopfoto: Daniel Bruno Grandl (The Urbanspotter)

Laatste nieuws

Zie ook