Shopfinder: Centre Neuf

Centre Neuf, een waar walhalla voor elke modeliefhebber. In deze shop in Amsterdam vind je merken zoals Kenzo, Loroetu en Cooperative Decreation.

Lees ook

Waan je in de jaren ’70 bij Centre Neuf, een walhalla voor elke modeliefhebber. In deze shop in de Amsterdamse Utrechtsestraat kun jij je van top tot teen stylen met merken waar je van gaat watertanden.

Van Athe by Vanessa Bruno tot aan DKNY en Iro: er is voor ieder wat wils. MC’s tip: vergeet ook zeker niet de Scandinavische merken te checken, waaronder Acne en Tiger of Sweden.

Naast kleding, kun je bij Centre Neuf aan de haal gaan met schoenen en tassen van voormalig ontwerpster bij Chanel, Avril Gau en Opening Ceremony. Heuse pareltjes, net als de sieraden van Loroetu en Cooperative Decreation.

Items scoren voor je office wardrobe? Objet Trouvé is the place to go >

Centre Neuf is bovendien the one to watch. Want: volgend seizoen mag de shop Kenzo toevoegen aan zijn assortiment. Haast je naar deze aanwinst voor onze hoofdstad als je je garderobe met broodnodige items, voor zowel jouw personal als office wardrobe, wilt aanvullen.

Centre Neuf: Utrechtsestraat 139, 1017 VM AMSTERDAM

Laatste nieuws

Zie ook