MC Daily News: The People of the Labyrinths x Mode Biënnale

Op 9 juni staat Arnhem geheel in teken van de jaarlijkse Mode Biënnale. Bereid je voor op een religieuze bedoening.

Lees ook

Op 9 juni staat Arnhem geheel in teken van de jaarlijkse Mode Biënnale. Bereid je voor op een religieuze doch mödische bedoening: het thema is fetisjisme en de verafgoding van de mode. Voor deze 5e editie cureren de oprichters van designerlabel The People of the Labyrinths, Geert de Rooij & Hans Demoed, de expositie (MAKE) BELIEVE in de Eusebiuskerk. Op de expositie zal de verafgoding van mode zowel bevraagd als gevierd worden. Ja, dat is nog eens wat.

Engeltje op je kleren

Wat je kunt vinden op deze zeer bijzondere expo? Denk bijvoorbeeld aan antieke 19e eeuwse heiligenbeelden, heiligenverbeeldingen van Soasig Chamaillard (een Franse kunstenares), engelen bewerkt en gemaakt door The People of the Labyrinths en geuren van Comme des Garçons, geïnspireerd op alle grote religies. Gaat heen en laat al je zintuigen doen waar ze goed in zijn.

Shop tot je dropt

Vergeet niet even langs de shop van POTL te lopen, hier gaat Hans Demoed namelijk los met zijn andere fetisj, namelijk zijn tuin. Tijdens M°BA zal hij elke dag een uit de tuin geplukt boeket of een foto in de winkel aan de Kerkstraat showen. How nice!

Laatste nieuws

Zie ook