MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 - deel 5

MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 - deel 5, met shows van Kenzo, Jean Paul Gaultier (JPG) en.. een bezoekje aan conceptstore Merci.

MC's modeteam op Paris Fashion Week a/w 2013 - deel 5

MC's modeteam doet verslag van Paris Fashion Week a/w 2013. In deel 5 vind je Kenzo, Jean Paul Gaultier en.. de blitse conceptstore Merci!

Op naar hot and happening Kenzo op Rue Vivienne. Het designerduo is op reis geweest naar India om daar inspiratie op te doen, en dat was te zien. Het alziend oog kwam op verschillende manieren terug en ook stoffen die deden denken aan kleurige sari's waren overal. De sweater met het oog wordt vast de nieuwe tijgertrui van Kenzo die nu zo populair is.

Lees hier het verslag van de show van Chanel!

JPG dook in zijn archieven en bracht golden oldies opnieuw tot leven. Neopreen tops met puntborsten, prachtige leren jurken en broeken, trenchcoats en geweldige gebreide truien. Maar ook: militaire invloeden en sieraden die op piercings lijken, ponyskin enkelbooties en een absoluut must-have gadget; het zilveren blikje van het Gaultier-parfum, omgetoverd tot clutch.

Merci Deze winkel slaan we nooit over als we in Parijs zijn; de conceptstore Merci, altijd weer een verrassing hoe de winkel er dit keer uiziet en altijd inspirerend. Een walhalla vol modemoois en interieurinspiratie. Met dit keer een meterslange robe rouge in de hal. Een vast gegeven: het rode dottige autootje voor de winkel.