Expotip: Pics or it didn’t happen!

Wees erbij en leg het vast. We zijn selectief in het zenden en plaatsen van onze foto’s. Foam Lab speelt vanavond op een leuke manier in op dit feno

Wees erbij en leg het vast. Foam Lab organiseert vanavond een bijzonder evenement: Pics or it didn’t happen! 

We zijn selectief in het zenden en plaatsen van onze foto’s. Bewust (of onbewust) kiezen we ervoor om alleen de meest jaloersmakende beelden openbaar te maken en geven onze volgers daardoor het idee dat zij van alles missen.

Foam Lab speelt vanavond op een leuke manier in op dit fenomeen. In een zeventiende-eeuws pand, het Museum Van Loon, zullen bezoekers van de expo worden verleid door foto’s van andere aanwezigen. Het is de bedoeling dat je zelf beelden maakt in de kamers van het grachtenpand, waarin van alles valt te ontdekken. Zo is er een galerieopening (inclusief een glas Jameson), een diner of je kunt dansen in het Koetshuis.

Daarna haast je je naar de afterparty in het Foam Café, waar een beloning, de bar en geweldige line-up de bezoekers opwachten voor een gezellig feest. Toegang krijgen tot deze exclusieve afterparty heb je zelf in de hand: alleen met fotografisch bewijs van deze avond kom je binnen. De naam van deze expositie spreekt voor zich!

Pics or it didn’t happen!
Locatie: Museum Van Loon, Keizersgracht 672, Amsterdam
Datum: 23 november, 20.00 – 01.00 uur

Laatste nieuws