Blog: MC’s Modeteam in Milaan

MC’s chef mode Simone, moderedacteur Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows.

Lees ook

MC’s chef mode Simone, moderedacteur Marjolein en hoofdredacteur May-Britt zijn de aankomende weken in Milaan en Parijs voor de s/s 2013 shows. Vandaag blogt Simone over Prada, Etro, presentaties en meer!

Gisteravond was het ook nog tijd voor Prada. Een hoogtepunt. Buiten was het een gek-ken-huis!

Drukte voor de deur bij Prada/ Prada s/s 2013

Miuccia haalt haar inspiratie uit Japan: sobere belijningen, kimono-invloeden en hooggesloten wikkeltops met bloemenprints gedragen op wikkelrokken of over the knee broek. Compleet met felrode lippen en muziek van Megumi Satsu. Oh ja – leuk detail – de show werd geopend door kersvers Nederlands model Maartje Verhoef! Daarna was het tijd voor een borrel – dat deed ik met de PR-meiden Hogan en Fay in Café Oya. En dook vervolgens vol inspiratie mijn bed in.
.

Borrelen met de PR dames Hogan en Fay/ Mijn look voor vandaag

Vandaag begint mijn dag met een aantal (lees: 10!) presentaties. Als eerste die van Fratelli Rossetti in het prachtige Palazzo. Wow! Op naar de tweede: Tod’s. Ze presenteren hun nieuwe collectie in Villa Necchi – een  villa uit de jaren 30 met een prachtige tuin, in een groene omgeving waar ooit de film Oi Sono L’amore met Tilda Swinton is opgenomen. Terwijl ik op weg ben spot ik een briljante, uiterst kleurrijke tas van de haute couture lijn. Als je volgende zomer een statement wil maken, dan zit je met deze tas goed.

Villa Necchi

Ik piep ook nog even binnen bij de showroom van AGL en BVLGARI. Ik spot een prachtige tas en veel en veel meer prachtige items.

Tas BVLGARI/Show Etro

Door naar de show van Just Cavalli bij Arco Della Pace en de Etro show. Bij Etro zie ik twee bekende gezichten: Stef van der Laan en Bette Franke lopen mee –wat zijn het toch prachtmeiden. Dat prachtige geldt overigens ook voor het decor: gigantische exotische bloemen.

Tussendoor moet er ook nog gegeten worden. Dat doe ik bij Spadari met een heerlijke salade van aubergine, courgette en mozzarella. Yam.

Morgen meer!

Ciao,

Simone

Laatste nieuws

Zie ook