Boutique Hotel Notting Hill

Waarom helemaal naar Londen als je het ook dichter bij huis kan zoeken?

Lees ook

Waarom helemaal naar Londen als je het ook dichter bij huis kan zoeken? Reizen is niet meer nodig dankzij het viersterren Boutique Hotel Notting Hill in Amsterdam. Het pas geopende hotel is een knipoog naar Londen en brengt daarmee een nieuwe dosis internationale allure naar onze hoofdstad. And that’s the way we like.

Het viersterren boutique hotel is gevestigd in een historisch pand aan het Westeinde, maar biedt ondanks deze centrale plek toch de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. Bij het zien van de foto’s begrijp je dit wel (die bedden!). De mix van klassieke elementen, moderne voorzieningen en historische kenmerken maakt het voormalige staatsgebouw een perfecte plek om te verblijven in Amsterdam.

Honger? Bar-Restaurant Londen is onderdeel van het hotel en serveert Engelse gerechten in een modern jasje, een traditionele high tea, een snelle hap of juist slow food, een zakenlunch of romantisch diner. Zin in een drankje? Het terras en de bar bieden dé ambiance om even heerlijk tot jezelf te komen. Voetjes omhoog en just relax.

Het hotel is er volgens ons één van het kaliber ‘has it all’. Speciaal voor onze lezer zetten we daarom een mail en win actie op. Ga naar onze mail en win pagina, maak kans op de hotelovernachting voor twee personen en jureer zelf.

Laatste nieuws

Zie ook