Ga naar de voorpremière van In the Land of Blood and Honey

In Marie Claire vertelt Angelina Jolie alles over haar nieuwe job als regisseur van de film In the Land of Blood and Honey.

Lees ook

In Marie Claire vertelt Angelina Jolie alles over haar nieuwe job als regisseur van de film In the Land of Blood and Honey. Eerder gaf Marie Claire al exclusief kaarten weg onder abonnees, maar nu krijg ook jij de kans om op 11 februari naar de voorpremière van Angelina’s nieuwste film te gaan.

In the Land of Blood and Honey gaat over de onmogelijke liefde tussen een Servische man (Goran Kostic) en zijn liefde voor een Bosnische vrouw (Zana Marjanovic) tijdens de oorlog in Bosnië in de jaren 90. De burgergevechten hebben effect op hun nog prille relatie en dat zorgt voor veel spanning.

De voorpremière vindt plaats in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Onze abonnees gaan al, maar we hebben nog een aantal kaarten over! Door te bellen naar 0900-2025362, maak jij kans op de laatste kaarten. Wees er snel bij, want op is op. Trek je mooiste jurk aan en verschijn op 11 februari smart & amazing op de voorpremière.

Laatste nieuws

Zie ook