WIN EEN REIS MET DOUTZEN

Win een reis met Doutzen Kroes!

Lees ook

Win een reis met Doutzen Kroes! En word voor één keer reporter voor Marie Claire.

Als ambassadeur van dance4life bezoekt Doutzen regelmatig projecten in binnen- en buitenland, om zelf te zien en ervaren hoe dance4life te werk gaat. Ze bezocht projecten in Nederland, Tanzania en onlangs nog Philadelphia. In 2012 reist Doutzen naar Azië om het scholenproject van dance4life te zien. De jongeren krijgen op school voorlichting over seks, hiv en aids. In Azië is dance4life actief in o.a. India, Indonesië en Nepal. De scholenprojecten in deze landen zijn mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Mail & win!
Houd je vast. Jij kunt met Doutzen en dance4ife volgend jaar mee op reis naar Azië om scholenprojecten van dance4life te bezoeken. De winnaar wordt daarnaast éénmalig reporter voor Marie Claire, en brengt verslag in het tijdschrift en op de Facebookpagina van Marie Claire Netherlands.

Hoe doe je mee?
De exacte reisdatum is nog onbekend (sowieso in 2012), maar wij kiezen wél alvast de winnaar. Mail je foto en motivatie (max. 300 woorden) waarom jij op reis wil voor dance4life naar [email protected]. Wij laten via onze Facebookpagina zo spoedig mogelijk weten wanneer de reis plaatsvindt en wie de winnaar is. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd. Uiterste inzending 7 december 2011.

 Klik hier voor de Facebookpagina van Marie Claire Netherlands >

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden >

Laatste nieuws

Zie ook