Work in Fashion

Work in Fashion

Voor in de agenda: op woendag 5 oktober organiseert FashionUnited: Work in Fashion in Brandboxx Almere. Deze carrièrebeurs is the place to be voor modeprofessionals én voor werkzoekenden.

Bij Work in Fashion kun je terecht voor informatie, advies en carrièreperspectieven. Je komt in contact met de leukste modebedrijven en uiteenlopende banen als shopmanager, ontwerper, stylist en ondernemer. Daarnaast kun je mee doen aan speedintakes, presentaties, trainingen en je kunt een congres bijwonen.

SpeedintakesSpeedintakes zijn de ultieme manier om kennis te maken met potentiële nieuwe werkgevers. Je praat met acht verschillende bedrijven, waarmee je steeds vijf minuten de tijd hebt om jezelf voor te stellen en je cv achter te laten.

CongresprogrammaVolg het congres met inspirerende sprekers over leiderschap in de hedendaagse modewereld. Isrid van Geuns, een vrouw met jarenlange ervaring in mode en zakelijke communicatie én eigenaresse van ISWORKS presenteert het congres. Verder komen op het congres Edwin van Wijngaarden (oprichter van het merk Just B) en Chantal Riederman (shopoloog) aan het woord.

Presentaties en trainingenOp het evenement kun je onder andere presentaties bijwonen van modebedrijf Etam Groep, het online warenhuis Wehkamp.nl en Branche Bureau Mode. Ook kun je via RS lifestyle Group een workshop Yoga volgen.

Toegang tot Work in Fashion is na inschrijving gratis. Kijk voor meer informatie over het programma, de deelnemende bedrijven en inschrijving op: www.fashionunited.nl/workinfashion.