Zó wordt daten een stuk makkelijker

Een stap in de goede richting.

Single zijn kan voelen als een zegen. Op het moment dat je weer gaat daten kan het dus een hele opgave zijn om het succesvol te laten verlopen. Daarom een aantal challenges op een rij, zodat je een stap in de ‘goede’ richting zet. 

1. Als iemand je wil koppelen, ga ervoor

Of het nu een vriend, familielid of collega is die zegt dat ‘ie iemand kent die “perfect voor jou is, serieus, jullie zijn voor elkaar gemaakt”, neem het aanbod aan. Niet geschoten, altijd mis. 

Lees ook: Dit is wat er gebeurt met je lichaam als je stopt met koffie drinken

2. Benader iemand

Dit kan online of persoonlijk zijn. Het is eng, maar wat is het ergste dat je kan gebeuren? ‘Nee’ heb je en een ‘ja’ kun je krijgen. Enne, de meeste mannen geven toe dat ze het zenuwslopend vinden om de eerste stap te zetten. 

3. Draag je favoriete outfit 

Vergeet de meningen van iedereen om je heen. Als je uitgaat, als je op een date bent, wanneer dan ook, draag waar jij je mooi in voelt. Het zelfvertrouwen dat je krijgt door het dragen van je favoriete outfit, dat straal je letterlijk ook uit. 

4. Een interessante hobby

Er is vast wel iets wat je heel graag wil kunnen of beter in wil worden. Italiaans spreken? Koken? Beeldhouwen? Wat het ook is, ga opzoek naar een groepsles die je kan volgen. Het zou erg leuk zijn als je hier de liefde van je leven tegen komt maar nog leuker is het om je horizon te verbreden. Naast dat je wat leert is het een leuke ontmoetingsplaats. 

5. Laat een vriend(in) je dating apps overnemen

Sounds crazy maar het kan zeker een verschil maken in je liefdesleven. Naast dat ze kunnen kijken wat er beter kan aan je profiel, komen ze waarschijnlijk in contact met mensen die jij allang naar links zou hebben geswiped. Je vrienden kennen je soms beter dan dat je jezelf kent. Ze kunnen dus ook inschatten wie er goed bij jou zou passen. Geef het een kans en sta open voor nieuwe mensen.

Bron: SELF | Beeld: BSR

Laatste nieuws