Als je een goed sexleven hebt is de kans groter dat je partner vreemdgaat

Weird!

Als je een goed sexleven hebt is de kans groter dat je partner vreemdgaat

Een nieuw onderzoek met de reden waarom mensen vreemdgaan is net aan het licht gekomen. En bereid je voor om verrast te worden.

Sexleven

Koppels met een goed sexleven, hebben blijkbaar meer kans om vreemd te gaan tijdens hun relatie. Hoe vaker je mind-blowing orgasmes met je partner hebt, hoe groter de kans dat je ze vaker wil hebben. Wat op zich best logisch is. 

Lees ook: Dit lichaamsdeel vinden vrouwen blijkbaar het aantrekkelijkst bij een man

Onderzoek

Een team van onderzoekers van de Florida State University, bestuurde 3,5 jaar lang pas gehuwde koppels. De 233 deelnemers werden gevraagd om persoonlijke gegevens over hun huwelijk te documenteren, inclusief hoe tevreden ze waren en of ze ontrouw waren geweest. 

Daarnaast kregen de deelnemers ook foto's van aantrekkelijke vrouwen en mannen. Bij het zien van de foto's werd gevraagd of ze met een van hen wel het bed zouden willen delen. De degene die snel wegkeken, zouden minder snel vreemdgaan dan de deelnemers die langer de tijd namen om de foto op te slaan. 

Ook bleek uit het onderzoek dat mannen die een aantrekkelijkere vrouw hebben, minder snel vreemdgaan dan vrouwen met een aantrekkelijkere man. 

Lifestyle
  • Marie Claire UK
  • Gossip Girl