Dit is dé vraag die je op een eerste date moet stellen

Nooit meer ongemakkelijke dates.

Eerste afspraakjes kunnen moeilijk zijn. Hoe breek je het ijs? Wat als ze je gevoel voor humor niet snappen?  Er is veel om over na te denken, en we voelen vaak de druk om de beste, coolste, grappigste en meest zorgeloze versie van onszelf te zijn op een date, om indruk te maken.

Ongemakkelijk

Het is normaal om een beetje nerveus te zijn. Want: kun je het wel of niet met elkaar en heb je wel genoeg om over te praten. Maar wat als we je vertellen dat er één vraag is die je op een eerste afspraakje moet stellen als je de dingen een beetje minder ongemakkelijk wil maken?

Lees ook: Cadeaus krijgen geeft je blijkbaar hetzelfde gevoel als verliefd zijn

De vraag

Het is blijkbaar helemaal niet zo moeilijk om het ijs te breken. Want er is een vraag die zelfs de meest saaie date aan het praten kan krijgen. En die vraag luidt als volgt: ‘Wat zou je me willen vragen, maar ben je te zenuwachtig voor?’ Blijkbaar brengt het elk gesprek op gang en de experts zijn het erover eens dat het een goede opener is. 

Het stellen van deze vraag kan je afspraakje de kans geven om te ontspannen en zich open te stellen, vooral als het een beetje ongemakkelijk is.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Save The Date

Laatste nieuws