De 6 styling hacks die je wil weten

Game changer.

Lees ook

Er zijn een paar kleine styling trucjes die elke outfit er aantrekkelijker uit laten zien. Of het nu gaat om het toevoegen van een riem voor bij je jeans of het dragen van bepaalde stoffen die er ‘duur’ uitzien, maar die jij voor een schappelijke prijs gekocht hebt. Blijf lezen om erachter te komen hoe je met betaalbare pieces een luxe uitziende look kan creëeren.

1. Voeg een riem toe

Voeg een riem toe aan je favoriete broek of jeans, of denk een beetje outside the box en centreer je taille doormiddel van een heupriem. Ondanks hun “saaie” reputatie, kunnen riemen wonderen doen voor je outfit. Door een riem ziet het eruit alsof je veel meer aan je outfit hebt uitgegeven dan dat je daadwerkelijk hebt gedaan.

Lees ook: Deze 8 basics zijn op dit moment trendy

2. Ga voor een monochrome outfit

Monochrome combinaties, maar vooral een geheel witte outfit, zien er automatisch luxer uit. Probeer het ook eens te combineren met beige tinten. 

3. Grotere maat

Er ‘chique’ uitzien kan erg makkelijk zijn, ga eens voor een maatje groter. Hierdoor creëer je een oversized look. Wel raden we het je aan om het uit te proberen met basic items zoals blazers, truien en broeken met een hoge taille.

4. Zijde en satijn

Zijde en satijnen stoffen hebben een luxueuze kwaliteit waardoor ze duurder lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn. Gebruik dit in je voordeel door een satijnen rok, jurk of topje in je outfit te verwerken.


5. Breisels op breisels

Breisels zijn de micro-trend waar we dit najaar het meest van houden. Ze creëeren een ultramoderne outfit, zonder dat je veel hoeft uit te geven.

6. Laagjes

Meerdere lagen toevoegen is vaak een goed doordachte outfit. Op dit moment draait het allemaal om het opbouwen met jassen – een blazer onder een overjas, om precies te zijn.

Bron: Who What Wear | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook