First Lady Jill Biden geeft eerste solo-interview aan deze bekende zangeres weg

Onder andere haar toewijding aan het onderwijs zal ter sprake komen. 

Het gezicht van Jill Biden zagen we afgelopen tijd ongekend vaak op televisie, maar nog niet eerder gaf ze een solo-interview als First Lady. Tot nu. Aan zangeres Kelly Clarkson de eer om het interview af te nemen.

Eerste interview

Sinds Joe Biden president van de Verenigde Staten is, gaf Jill Biden nog geen interview zonder haar man weg. Deze maand komt daar verandering in. Haar eerste solo-interview gaat naar niemand minder dan Kelly Clarkson.

Vanuit het Witte Huis gaat de zangeres met de First Lady in gesprek over onder andere haar toewijding aan het onderwijs. Jill is de eerste First Lady die ook haar eigen baan aanhoudt, namelijk die als lerares.

Live vanuit het Witte Huis

Het interview zal later deze maand live uitgezonden worden. Virtueel kan publiek deelnemen aan de show en ook voor hen is er gelegenheid om de professor even kort aan de tand te voelen.

Het is overigens niet zo heel gek dat deze eer naar zangeres Kelly Clarkson ging. In de uitzending zal de talkshow host een speciaal optreden geven aan Joe Biden, een bijzonder verzoek van de president himself.

Op 25 februari wordt The Kelly Clarkson Show: White House Edition live uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Bron: Deadline, RTL Boulevard | Beeld: BurnoPress

Laatste nieuws