‘Dit personage uit SATC keert tóch terug in de reboot’

And just like that...

Lees ook

We schreven er laatst al over dat Samantha Jones (Kim Cattrall) niet terug zal keren in de reboot And Just Like That… En ook Chris Noth, beter bekend als Mr. Big zou de grote afwezige zijn. Maar er blijkt tóch een sprankje hoop voor alle fans te zijn, de acteur reageerde namelijk op deze geruchten.

Mr. Big

Page Six maakte vorige week bekend dat de acteur niet meer in de rol van Mr. Big kruipt. Een grote teleurstelling voor alle SATC-fans. But hold your breath, er is blijkbaar nog hoop. Een fan reageerde op de post van Page Six en vroeg zich af waarom Noth niet terugkeert in de reboot, terwijl hij dé grote liefde van Carrie Bradshaw speelt. Enne, daar reageerde Mr. Big himself op! “Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn”, aldus de acteur.

Zal Mr. Big dan tóch terugkeren in And Just Like That…? Als het aan fans ligt wel, zij hopen dat dit in de aankomende weken wordt aangekondigd.

Reboot

De reboot And Just Like That… zal wederom om de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis) draaien. Ze zijn inmiddels allemaal in de 50 en daar komen ook bepaalde 'problemen' om de hoek kijken. Er worden 10 afleveringen gemaakt en naar verwachting zal de productie deze lente nog van start gaan.

Bron: RTL Boulevard, Page Six | Beeld: Sex and the City

Laatste nieuws

Zie ook