Marmeren tegels kopen? Hier let je op bij het kiezen!

Dit artikel helpt je ongetwijfeld op weg.

marmeren tegels

Ben jij van plan om marmer tegels te kopen, en wil jij meer informatie over de koop? Dan helpt dit artikel je ongetwijfeld op weg. Het aanschaffen van tegels en het inrichten van de badkamer kan een behoorlijke klus zijn, want er is écht heel veel keuze. Het mooie van marmeren tegels is dat ze klassiek, hip en stijlvol kunnen zijn. Daarnaast passen deze tegels in meerdere ruimtes; de badkamer en het toilet, maar ook in andere ruimtes in het huis zoals de hal of de keuken.

Marmeren look tegels

Marmeren tegels kunnen redelijk duur zijn en is het niet altijd economisch verantwoord om het hele huis met marmer tegels te vullen. Hiervoor zijn marmer look tegels ontworpen. Op deze manier kun je op een goedkopere wijze toch dezelfde klassieke, hippe en stijlvolle look geven aan jouw huis. De collectie van marmeren look tegels valt onder de verzamelnaam van keramische tegels, en hebben een herkenbare print waar je marmer aan kunt herkennen.

Daarnaast is het voordeel dat je deze tegels gemakkelijk kunt schoonmaken en zijn de tegels wat lichter in vergelijking met échte marmeren tegels. Een marmeren look tegel kan dus een goed alternatief zijn voor de originele en duurdere marmeren tegels.

Luxe uitstraling

Marmeren tegels geven een luxe uitstraling van de ruimte en daarmee kun je de tegels goed combineren met goud. Het inrichten van de tegels kun je natuurlijk geheel naar eigen smaak doen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van iedere ruimte iets moois!

Je kunt de marmeren tegels en marmeren look tegels tegen de grond of wand plaatsen. Het is wel makkelijker bij een marmeren look uitvoering, deze zijn namelijk een stuk lichter en blijven met het juiste bevestigingsmateriaal makkelijker tegen de wand plakken.

Hopelijk hebben we je kunnen helpen bij de keuze voor marmeren tegels, of misschien marmeren look tegels!

Lifestyle
  • Christian Mackie