Meghan Markle gespot in goedkope jurk tijdens Late Late Show 

En je kunt de jurk nog steeds bestellen!

Altijd al de stijl van Meghan Markle willen kopiëren, maar liet je budget het niet toe? Grijp dan nu je kans. Tijdens een Facetime-belletje met Late Late Show-host James Gordon schitterde de ex-royal in deze goedkope jurk.

Late Late Show

Niemand minder dan Meghans husband prins Harry was onlangs te gast in de Late Late Show van James Gordon. De host toerde samen met Harry door Los Angeles op het dak van een dubbeldekker – een ervaring die Harry blijkbaar nog niet eerder opdeed.

Fans kregen tijdens de show niet alleen een glimpse van Harry. Ook Meghan was in de uitzending te zien tijdens een FaceTime-belletje. “Haz, hoe is je toer door Los Angeles?”, vroeg Meghan tijdens het korte telefoontje.

Puff Sleeve Smock Dress

Niet alleen viel het op dat Meghans haar fantastisch zat (want: wauw!), maar ook haar outfit was weer on point. De stijl van de ex-Suits-actrice was er natuurlijk altijd al een om door een ringetje te halen en ook tijdens haar zwangerschap ziet ze er nog altijd subliem uit.

Wie denkt dat de outfits van Meghan niet te veroorloven zijn, heeft het in dit geval mis. Kort na de uitzending berichtte kledingmerk Velvet Torch dat Meghan een jurk van hen droeg. De Puff Sleeve Smock Dress, een design dat maar 30 dollar blijkt te kosten.

De jurk was al snel uitverkocht nadat Velvet Torch het bericht op Instagram deelde. Het merk liet echter weten dat je het item alweer kunt bestellen en dat de pre-orders sowieso voor 15 maart worden verzonden.

Benieuwd naar de jurk? Klik HIER om 'm te zien.

Bron: Instyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws