Aha: dit is de makkelijkste manier om doffe sieraden hun glans terug te geven

Met een beetje geluk heb je het al in huis! 

doffe sieraden

Sieraden vormen vaak dé finishing touch van je outfit, maar een dof geworden ring, ketting of armband oogt niet meer zo chic als het sieraad ooit deed. Wij stuitten onlangs op een hack om je jewelry weer schoon en glanzend te maken en het is verrassend makkelijk!

Scheerschuim

Als we een ding over TikTok leerden, is het wel dat het medium volstaat met handige hacks. Zo deelde de Australische Chantel Mila onlangs op haar account hoe zij haar sieraden reinigt: met scheerschuim.

Het fijne aan deze truc is dat er geen agressieve chemicaliën aan te pas komen. Niet alleen voorkom je hiermee dat je sieraden beschadigen, maar ook je huid raakt zo niet geïrriteerd.

How to:

Het moge al duidelijk zijn dat je geen ingewikkelde capriolen hoeft uit te halen voor dit schoonmaaktrucje. Chantel schrijft in haar video dat je enkel wat scheerschuim op het desbetreffende sieraard hoeft aan te brengen en je het daarna weer kunt afwassen. “Het is een gentle en effectieve manier om je sieraden stralend te houden”, aldus Chantel.

Chantel gebruikt scheerschuim overigens niet alleen om haar sieraden schoon te houden – en om mee te scheren, obviously. Ook brengt ze het aan op spiegels om te voorkomen dat ze beslaan na het douchen en het houdt roestvrij stijl vrij van vingerafdrukken. Handig!

@mama_mila_

Your new favourite cleaner is in your bathroom cabinet ✨ #cleaninghacks #cleaningtiktok #cleaningmotivation

♬ Lifestyle (feat. Adam Levine) - Jason Derulo
Lifestyle
  • Metro UK
  • BrunoPress
  • TikTok