Deze verrassende dierenprint is de nieuwste trend van dit seizoen

Yay or nay?

koeienprint

De tijden waarin dierenprintjes alleen deel uitmaakten van de garderobes van de meest uitgesproken fashion iconen liggen inmiddels ver achter ons. Aan de tijgerstrepen, luipaardvlekken en panterpatronen wordt dit seizoen een nieuw printje toegevoegd. Voor komend seizoen is er geen grotere dierenprint-trend dan de koeienprint!

Cow print

Net als we al zagen bij de panter-, tijger-, zebra-, leeuw- en luipaarddesigns, kan ook de koeienprint met vrijwel elk kledingstuk gecombineerd worden. Van broeken, jassen en rokken tot swimwear, mondkapjes en andere accessoires.

In tegenstelling tot wat we bij andere dierenprinttrends nog weleens voorbij zagen komen, wordt de koeienprint in natuurlijke kleuren gedragen. Met name zwarte en bruine tinten passeren de revue. Dat terwijl tijgerstrepen, panter spots en zebralijnen ook in andere, niet natuurgetrouwe kleuren werden uitgebracht.

Inspiratie

Hoewel deze trend dan misschien western-inspired is, hoef je niet bang te zijn dat deze print je outfit een hoog Cow Girl-gehalte geeft. Je kunt de print op ontzettend veel manieren dragen en Victoria Beckham en Kylie Jenner rockten de look onder anderen al. Voor inspiratie hebben wij een aantal outfits voor je op een rij gezet.

Fashion
  • Forbes
  • BrunoPress