Zien: Meghan Markle doet een boekje open over het Britse koningshuis

Haar uitspraken zijn allesbehalve mild...

Er is een nieuwe teaser video vrijgegeven van het interview waarin Oprah Winfrey praat met prins Harry en Meghan Markle. De hertogin van Sussex doet een aardig boekje open over de Britse koninklijke familie. Enne, haar uitspraken zijn allesbehalve mild.

Harde woorden

Volgens Oprah hebben de twee 'schokkende dingen' gezegd in het interview. In de korte trailer is te zien dat Meghan hard is tegen de Britse royals, die ze 'The Firm' noemt. Aan het begin van het fragment vraagt Oprah aan Meghan wat ze ervan vindt dat het paleis vandaag de waarheid zal horen. “Ik begrijp niet hoe ze konden verwachten dat we na al die tijd gewoon zouden blijven zwijgen, terwijl het The Firm is die een actieve rol speelt bij het in stand houden van onwaarheden over ons”, reageert de ex-royal. “En als dat het risico meebrengt om dingen te verliezen, dan is dat zo. Er is al veel verloren.”

Trailer

Buckingham Palace kondigde deze week nog aan een onderzoek te starten naar de hertogin van Sussex. Ze wordt er van beschuldigd twee assistenten te hebben 'verdreven' en ze zou ook het vertrouwen van een ander personeelslid hebben geschonden. Afgelopen woensdag werden prins Harry en Meghan door The Times nog bestempeld als “schandalige pestkoppen”. De timing van de nieuwe trailer is dus wel opmerkelijk.

Op zondag 7 maart is het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle bij de Amerikaanse zender CBS te zien. Helaas is het nog niet duidelijk hoe je dit interview in Nederland kunt bekijken. Bekijk hieronder de twee trailers die gereleased zijn.

Bron: Nieuwsblad BE, Gids.tv | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws