Zien: Meghan Markle en Harry dolgelukkig op nieuwe gezinsfoto mét Archie 

Ook showt Meghan haar groeiende babybump.

gezinsfoto

Hét interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey deed behoorlijk wat stof opwaaien. Maar naast schokkende onthullingen, deed het stel ook uit de doeken dat hun verhaal een happy end heeft. Als iets die uitspraak ondersteunt, is het wel deze prachtige familiefoto.

Happy ending

Ondanks de bewogen periode die Meghan en Harry achter de rug hebben, zijn ze nu erg gelukkig, zo stelde het koppel tijdens hun gesprek met Oprah. “Beter dan welk sprookje dat je ooit hebt gelezen”, vatte Meghan het samen.

Hoe gelukkig Meghan en Harry momenteel met elkaar zijn, bleek enkele momenten later. Ter ere van Internationale Vrouwendag deelde fotograaf Misan Harriman namelijk een nieuwe foto van het gezin en de liefde spat ervan af!

Dochter op komst

Misan Harriman, die de Sussex’jes al eens eerder fotografeerde, feliciteert het stel nogmaals met de zwangerschap. “Wat een fantastisch nieuws om op Internationale Vrouwendag te vieren. Gefeliciteerd vrienden, en welkom bij de #girldad club H."

Op de foto zien we een stralende en gelukkige Meghan die liefdevol door haar man wordt omhelsd. Ook zien we zoontje Archie terug én de babybump van de hertogin. Hoewel de buik van de voormalig actrice niet meer te ontkennen is, duurt het nog wel even voor Archie een grote broer wordt. Tijdens het interview met Oprah maakte het stel bekend dat Meghan in de zomer is uitgerekend.

Celebrity
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram