Deze 5 haaraccessoires ga je dit seizoen veel zien

Van haarbanden tot scrunchies.

haaraccessoires

Statement haaraccessoires geven je outfit een finishing touch. Geen wonder dat je deze items veel op Instagram voorbij ziet komen. Van Blair Waldorf geïnspireerde haarbanden tot de jaren 90 scrunchies. We zetten de vijf haaraccessoires die dit seizoen hot and happening zijn voor je op een rij.

1. Meerdere haarspelden

De haarspeld werd vroeger geassocieerd met iets dat je in het sieradendoosje van je oma zou kunnen vinden. But guess what? Ze zijn terug van weggeweest! Hoe meer, hoe beter luidt het motto van deze retrotrend.

2. Scrunchies

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de scrunchie weer terug in de mode kwam. En ook in 2021 ga je 'm nog veel voorbij zien komen. Deze opvallende haarstrik geeft je outfit direct wat meer persoonlijkheid.

3. Statement haarbanden

Blair Waldorf liet een decennia geleden al zien dat statement haarbanden ook modieus voor adults zijn. Enne, sindsdien zijn ze niet meer weg te denken. Prada doet er nog een schepje bovenop, door 'm nog groter en opvallender te maken.

4. Strikken

Ga voor een meer getailleerde outfit om het 'schoolmeisjes gehalte' te verminderen. Nog een tip: draag de strik achterin je haar, zodat het er 'volwassen' uitblijft zien.

5. Nineties haarclip

Ga voor half opgestoken haar of draai je lokken volledig in de clip. Ze komen tegenwoordig in allerlei soorten en maten.

Fashion
  • Stylist
  • BrunoPress, Instagram