Deze denimtrend gaan we binnenkort overal zien 

Een universeel flatterende stijl. 

Al tijden horen we geluiden dat de skinny jeans passé is. Zo zou Gen Z er niet eens aan willen beginnen. Trends komen en gaan, we know, maar onze skinny heeft nog altijd een welgemeende plek in onze garderobe. Toch kunnen we er niet omheen dat het geliefde item het veld moet ruimen voor een nieuwe trend. De straight-leg broek lijkt dé denimhit van dit jaar te worden.

Straight-leg jeans

Strak, strakker, strakst is al enige tijd verleden tijd. Zeker sinds we het thuiswerktijdperk ingingen mocht het allemaal wat comfortabeler en leek de skinny jeans met vervroegd pensioen te gaan. De liefde voor denim zullen we echter nooit in de wilgen hangen (en dus ook de l'amour voor de skinny jeans niet). Elke stijlvolle vrouw heeft immers op z'n minst twee denimitems in haar kast en aan die denimcollectie willen we graag een nieuwe trend toevoegen: de straight-leg spijkerbroek.

De straight-leg jeans is terug. Ze zien er gepolijst en meer doordacht uit dan een skinny en zou daarom best binnenkort gemeengoed in onze kast kunnen worden. Met name de modellen die wat losser zitten, gaan binnenkort het straatbeeld domineren en dit is hoe dat er ongeveer uit gaat zien:

Casualchic

Een denim spijkerbroek, welk model dan ook, voorziet je voorkomen direct van een dosis effortlessness. Behoud die casual look en geef je outfit tegelijkertijd een chique uitstraling door de jeans te stijlen met een blouse en een paar niet al te oncomfortabele hakken of een paar simpele sandalen of slippers.

Wit shirt

Met een wit shirt sla je de plank nooit mis. Draag de witte tee tucked in of laat 'm casual over je jeans hangen. Combineer op de frissere dagen met een zwart leren jack of trench coat voor een all time favoriete look.

Blazer

Draag straight-leg jeans met een a-lijn blazer of een longline blazer om je voorkomen een gepolijste vibe te geven.

Ripped

Ook ripped jeans zijn nog lang niet op hun retour. Met de warmere temperaturen op komst mag ook deze look weer gezien worden.

Sportief

Ook voor een sportieve look en feel is de straight-leg broek de juiste partner. Draag de pijpen van de jeans rolled up en combineer met je favoriete sneakers.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws