Marie Claires weekendtips 

Van een heuse frituurloop tot luister- en kijktips.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomende pinksterweekend niet missen.

Kijktip: Harry and Meghan: The Revelations

Smull jij om all things Meghan Markle en prins Harry? Dan wil je zeker de special Harry and Meghan: The Revelations bekijken. Hierin bespreken journalisten, royal experts en betrokkenen bij het koningshuis de gevolgen van hét interview dat het paar met Oprah deed. Welke impact heeft het gehad op de relatie tussen Harry en zijn oudere broer prins William? Wat betekent het voor het Britse koningshuis? Maar ook: hebben Harry en Meghan zich hiermee in de vingers gesneden?

Wanneer:
Vanaf 19 mei

Waar:
Discovery+

Harry & Meghan: The Revelations Trailer from Parade on Vimeo.

Frituurloop

Gek op wandelen en snacken? Dan zit je met de frituurloop goed. Dit pinksterweekend kun je in verscheidene steden in Nederland lekker wandelen en bezoek je tegelijkertijd verscheidene snackbarren met een aantal heerlijke snacks in het assortiment. Tegen een gereduceerd tarief kun je daar dan het lekkerste bittergarnituur verkrijgen. Daarnaast kun je ook nog eens een jaarvoorraad aan frikandellen winnen! Een kaartje kost 4 euro en je kunt je met maximaal twee personen opgeven.

Wanneer:
22, 23 en 24 mei

Waar:
Breda, Den Haag, Eindhoven en Tilburg

O, en mocht je er dit weekend nu niet bij kunnen zijn. Volgend weekend en het weekend daarop wordt de loop in een aantal andere steden georganiseerd!

Luistertip: Dior Stories

Wil jij dit weekend heerlijk ontspannen op de bank hangen? Of wil je juist iets enerverends luisteren tijdens je workout in de sportschool (want dat kan eindelijk weer!). Luister dan naar de nieuwe A.B.C. Dior-podcast van Dior. De podcast is toegewijd aan de archieven en aan de codes van het modehuis. De eerste afleveringen Lily of the Valley en Mizza zijn inmiddels te beluisteren.

Wanneer:
Vanaf 30 april, elke drie weken een nieuwe aflevering.

Waar:
Verscheidene streamingplatformen, waaronder Apple Podcast en Spotify.

Riddles on the Road

Hou je wel van een roadtrip en wil je Nederland nog wat beter verkennen? Dan moet je dit weekend in Apeldoorn zijn! Hier kun je meedoen aan de autopuzzeltocht Riddles On The Road. Trommel je beste vriendin of partner op en rijd een schitterende route van 75 kilometer terwijl jullie proberen om raadsels op te lossen. Ook leuk: onderweg stop je bij een aantal terrassen!

Wanneer:
23 mei

Waar:
Apeldoorn

Bron: Riddles on the Road, Frituurloop, | Beeld: BrunoPress, Elijah O’Donnell, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook