Oh la la! Deze knappe acteur wordt de nieuwe love interest van Emily in Paris

Gabriel krijgt te maken met serieuze concurrentie.

acteur Emily in Paris

Dat er een seizoen deux van Emily in Paris op komst is, daar worden wij heel blij van. Het eerste seizoen van de Netflix-hit had namelijk een enorm open einde. De liefde tussen Gabriel en Emily eindigde als een raadsel. Enne, met de komst van déze handsome acteur in de serie lijkt dit liefdesverhaal nog ingewikkelder te worden.

Kleine recap

Hoogstwaarschijnlijk heb je het eerste seizoen van Emily in Paris in één ruk uitgekeken, dus is de kans groot dat je niet precies meer weet hoe het einde verliep. We frissen je geheugen hierom op met een kleine recap. Pas op, spoilers! Het seizoen eindigde namelijk met Emily die een mysterieus berichtje ontving van vriendin Camille. De romance tussen Gabriel en Emily leek – zonder dat Camille dit wist – steeds verder op te bloeien.

De romance tussen Emily en Gabriel leek nog niet helemaal uitgesloten, maar daar gaat na de entree van deze nieuwe acteur wellicht verandering in komen. Netflix maakte namelijk bekend dat acteur Lucien Laviscount zijn intrede gaat maken in de serie.

Good looking

Lucien zal in het tweede seizoen van de serie een arrogante, sarcastische Brit spelen – die er wel mega good looking uitziet. In eerste instantie zal Emily een hekel hebben aan deze nieuwe man in haar leven, maar hier komt later verandering in. Dat wil dus zeggen: Gabriel krijgt concurrentie!

Waar het tweede seizoen over zal gaan? Dat weten we nog niet precies. Wel wisten de makers van de serie eerder al te verklappen dat het komende seizoen er wel een beetje anders uit gaat zien. "In het tweede seizoen zal Emily meer deel uitmaken van de wereld om haar heen. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal meer met beide voeten op de grond staan. Ze leeft daar", vertelden de seriemakers.

We kunnen in ieder geval alvast kennismaken met deze handsome toevoeging aan de Emily in Paris-cast:

Misschien ook voor jou:
Yay! Op déze datum verschijnt het nieuwe seizoen van The Bold Type
Lifestyle
  • Grazia
  • Netflix, Emily in Paris, Instagram