Deze nostalgische ringen zijn deze zomer hot and happening

Deze ringen geven ons gelijk middelbare school-vibes.

Nostalgische ringen

Deze zomer mag het allemaal bigger and bolder als het op onze garderobe aankomt. Denk aan dierenpint frenzy, felle kleuren en – jawel – sokken in sandalen. Maarre, die sandalen met sokken-trend is niet de enige die deze zomer een comeback maakt. Ook chunky, kleurrijke ringen zijn helemaal hip dit seizoen.

Kitscherige ringen

Haal die dunne gouden of zilveren ringetjes maar van je vingers, want deze zomer mag het allemaal kleurrijker en grootser. Denk aan gele, rode en roze gekleurde plastic ringen in een giga formaat. Juist ja, die ringen die je vroeger in je sieradenkistje had liggen. Ga dus maar gauw speuren op zolder, want deze chunky ringen uit de nineties zijn weer helemaal terug.

Celebs zijn fan

Op Instagram en TikTok spotten we deze ietwat kitscherige ringen al bij menig influencer. Maar niet alleen influencers zijn dol op deze nieuwe sieradentrend, ook celebs als Kylie Jenner, Bella Hadid en Dua Lipa hangen hun handen vol met deze funky items.

Hoe je deze chunky, kleurrijke ringen het best draagt? Als we de ladies uit onderstaande foto's mogen geloven, hoef je met het combineren van deze ringen nergens rekening mee te houden. Ze staan prachtig bij een kleurrijke, outfit, maar steken ook goed af tegen een zwarte look. Zorg er alleen wel voor dat je nagels goed gelakt zijn, want je handen trekken in ieder geval veel bekijks met deze sieraden.

Fashion
  • Grazia
  • Roman Shilin, Instagram