Aha! Met deze handige hack zie je je behabandjes niet meer

Dit hadden we eerder moeten weten.

Open rug

Draag je een top of jurk met een open achterkant? Dan is het eigenlijk niet zo mooi als je de bandjes van je beha nog ziet. TikTok to the rescue, want dankzij dit trucje werk je die bandjes heel makkelijk weg.

Support

Topjes en jurkjes met een open rug zijn deze zomer helemaal on trend. Enne, deze items zijn ook nog eens lekker luchtig, ideaal voor de warme zomerdagen.

Maar we weten allemaal hoe vervelend het is als je aan de achterkant je bh ziet zitten. Plak bh’s kunnen de uitkomst bieden, maar bieden niet heel vaak de support die je boobies nodig hebben. Misschien laat je dat ene leuke jurkje daarom vaak liggen, maar dat is zonde!

Trucje

Met deze handige hack kun je gewoon een bh blijven dragen, ook wanneer je een open back hebt. De TikTokker laat precies zien hoe je je bh moet dragen, om ‘m niet aan de achterkant te zien.

Hoe het precies werkt? Maak je bandjes los en kruis ze vervolgens over de voorkant en maak ze daar weer vast. De bandjes zitten nu als het goed is niet meer in de weg, maar je bh behoudt nog wel z’n functie. Ideaal toch?

@michelimartinenghi

Responder a @aledepaulaarq passo a passo do nosso vídeo mais curtido

♬ sonido original - Avengers
Fashion
  • Dingen voor Vrouwen, NSMBL
  • BrunoPress
  • TikTok