Dit zijn de sandalen die je aankomend seizoen veel gaat zien

Vroeger wilde je hier ab-so-luut niet mee gezien worden.

Als we dan een voordeel van de hele coronacrisis moeten noemen, is het wel dat comfort nu ook in de modewereld hoog in het vaandel staat. Joggingpakken zijn anno 2021 ineens fashion en ook het schoeisel hoeft niet meer hoger dan hoog. Sterker nog: deze stevige sandalen (die je vroeger echt háátte) zijn aankomende zomer hipper dan hip.

Vissermanssandaal

Deze zomer hoef je niet meer op hoge sandaaltjes met dunne bandjes te balanceren, want de zogenoemde vissermanssandaal is dé trend voor aankomend seizoen. Deze stevige stapper is gemaakt van (nep)leer en heeft een beetje het idee van een robuuste waterschoen. Daarnaast heeft-ie ook nog eens een stevig plateau, waardoor de sandaal heerlijk loopt.

Populair

De vissermanssandaal mag dan een nieuwe trend zijn voor de zomer, helemaal nieuw is het ontwerp niet. Modemerken als The Row, dat opgericht is door Ashley en Mary-Kate Olsen, en Gabriela Hearst worden namelijk al jarenlang geroemd om hun simpele maar luxueuze designs. Inmiddels spotten we de sandaal steeds vaker op Instagram en kunnen ook wij niet meer om de stevige stapper heen.

Geloof het of niet: deze sandaal is ontzettend makkelijk te combineren. Draag de sandalen met een linnen pantalon en blouse, met een jeans of zelfs met een schattig jurkje. Ze staan goed bij elke look. Not convinced? Bekijk dan deze mooie looks hieronder eens.

Bron: Who What Wear | Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws