Deze 4 TikTok bikini-hacks wil je deze zomer proberen

Van verstelbare bandjes tot een bikinibroekje als bikinitop dragen.

TikTok is een heerlijke mengelmoes van dansjes, hacks en challenges. Na de nodige tips om je haar voller te laten lijken en om sneller in slaap te vallen, gaat er nu een aantal hacks van een ander kaliber rond. Heel TikTok heeft de zomer in de bol en is creatief geworden met bikini's. Enne, ook jij wil deze vier bikini-hacks snel proberen.

1. Twee bikinibroekjes als een bikinitop

Dit is waarschijnlijk de meest populaire bikini-hack die momenteel rondgaat op TikTok: het dragen van twee bikinibroekjes als een bikinitop. Dat klinkt heel ingewikkeld, we know, maar dat is het gelukkig niet. Schuif een van de broekjes over je hoofd, zodat het ene beengat onder je buste zit en het ander om je arm. Het is hierbij belangrijk dat het deel dat normaal gesproken je derrière bedekt nu over je boob komt. Herhaal dit met het tweede bikinibroekje voor de andere kant. Het resultaat: een bikinitop die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook nog eens heel supportive is.

@lifeoftanyamarie

I can do anything 💃🏾😂 #swimsuit #swimsuithack #hack #lifehack #summer #whyamilikethis #fyp #foryou #doesitwork #GetCrocd #lol

♬ original sound – Life of Tanya Marie

2. Verstelbare bandjes

Vind jij het ook zo irritant om je bikinitop constant opnieuw te moeten strikken? En zit-ie dan weer net te strak of juist te los? Heel herkenbaar. Gelukkig is daar TikTok met de ultieme hack om daar een eind aan te maken. Met deze hack maak je namelijk heel makkelijk zelf verstelbare bandjes voor je bikini.

Hoe je dat doet? Leg de top op een vlakke ondergrond. Neem een van de bovenste touwtjes en leg een platte knoop, maar trek deze nog niet aan. Herhaal dit aan de andere kant. Schuif nu het uiteinde van het ene touwtje door de lus van de andere knoop en herhaal dit ook voor het andere touwtje. Trek nu beide knopen aan. Wanneer je je bikinitop aandoet, kun je aan de uiteinden van de touwtjes trekken om ze strakker te maken. Ideaal!

@americanthreads

The perfect hack for those little tops! #haltertop #tietop #openbacktop #fashionhacks2021 #stringtop #swimsuithack #tophack #stylehack #girltips

♬ Sky to Miss The Rage transition – alfongo

3. Bikinibroekje als bikinitop

Wait, what? Is dit niet dezelfde hack als de eerste? Nou, het lijkt erop, maar voor deze hack heb je maar één bikinibroekje nodig. Wel een bikinibroekje die je vast kunt knopen aan de zijkant, anders gaat het niet werken. Haal de touwtjes aan de zijkant los en maak een knoop in het midden van het broekje. Vervolgens doe je de top aan en knoop je de touwtjes zoals je dat bij een normale triangelbikini doet. Et voilà, zo heb je binnen een minuut een nieuwe bikinitop gemaakt.

@lifeoftanyamarie

#stitch with @swimbyseven But like low key 😂 link in bio for suit #swimsuithack #summer #lifehack #swimsuit #hack #fyp #foryou

♬ SugarCrash! – ElyOtto

4. Draag je bikinitop ondersteboven

Vind jij een triangelbikini te basic of wil je geen touwtjes om je nek als je gaat zonnen? Met deze hack tover je je triangelbikini makkelijk om tot een bandeautop. Draai de bikinitop ondersteboven, zodat het onderste touwtje nu boven je boobs komt. Wikkel de touwtjes kruislinks om je lichaam heen en knoop ze op je rug vast. Zo heb je een heel leuke wikkelbikinitop. Of-ie echt goed blijft zitten in het water is nog maar de vraag, maar het ziet er in ieder geval heel cute uit.

@jmegss

#duet with @evelyncruzblog round 2! #Wee #swimsuithack #WeirdPets #IsThisAvailable #viral #trend #foryoupage #xyzbca #fyp #foryou

♬ Elas Gostam de Gasolina – Ao Vivo – Anderson & Vei da Pisadinha

Bron: PureWow | Beeld: Gustavo Scafeli | Video: TikTok

Laatste nieuws