Deze mascara gaat op dit moment viral op TikTok

Het goede nieuws is dat ook jij 'm gewoon bij de drogist kunt halen!

viral mascara TikTok

Op dit moment gaat er een mascara viral op TikTok. Waarom? Omdat deze je wimpers langer maakt én instant meer volume geeft. En het goede nieuws is dat jij 'm ook gewoon bij de drogist kunt kopen.

Mascara

Om welke mascara het gaat? De Telescopic van L'oréal Paris! De mascara bestaat al een paar jaar, maar dook recent weer op door de app TikTok. Zo is de hashtag #lorealtelescopic booming - met al meer dan vijf miljoen views. Verschillende TikTokkers beoordelen de mascara en de resultaten zijn verbluffend.

Comeback

De mascara mag dan wel een dun en klein borsteltje hebben, maar deze zorgt er juist voor dat je volumineuze lashes krijgt. Ook TikTokkers met korte wimpers, laten zien dat het borsteltje elke wimper omhoog lift én verlengt. Dit zorgt ervoor dat je wimpers voller én langer lijken. Is de mascara terug van weggeweest? Beoordeel zelf en scroll naar beneden om de resultaten te zien.

@hannahwiththelipstick

Favorite Drugstore Mascara + Application Tips! ##mascara ##mascaracheck ##favoritemakeup ##lorealtelescopic

♬ original sound - Hannah With The Lipstick
@rachryp

duet me using this mascara ##lorealtelescopic ##telescopicmascara ##lashes ##WorldPeace ##MusicLesson ##Denim4all ##fyp ##fypchallenge ##duet

♬ original sound - ray-o-sunshine☀️
@rikkisandhuu

I tested the TikTok viral mascara that everyone has been talking about, so you don’t have to...💜✨ ##makeuptips ##beautynation ##lorealtelescopic ##foryou

♬ original sound - .
Beauty
  • Glamour US
  • Yunona Uritsky
  • TikTok