Hebben: de swimwear trends die je op dit moment overal ziet

5 trends die je deze zomer wil hebben.

swimwear trends

Door de oplopende besmettingen in binnen- en buitenland, kunnen je vakantieplannen misschien wat gewijzigd zijn. Zo moet je vanaf 8 augustus, als je uit een geel gebied komt, bij aankomst in Nederland ook een coronabewijs laten zien. Maar gelukkig kleuren er nog een heleboel landen groen, zoals Bulgarije, Zweden en Italië. Wat betekent dat je waarschijnlijk veel kiekjes van (bekende) mensen in zwemkleding voorbij ziet komen op je feed. Enne, wij spotten een paar trends die je deze zomer wil hebben.

1. Hoog uitgesneden bikini broekje

Een van de meest dominante swimwear trends du moment? Het hoog uitgesneden bikini broekje! Het item loopt over de heup en je kunt zelf bepalen hoe hoog je 'm wilt optrekken.

2. Gingham print

We schreven er laatst al een artikel over, maar de gingham print is hotter dan hot. De print zie je tegenwoordig in verschillende kleuren, van neon tot zachte pasteltinten.

3. Minimalistisch

Badmode in neutrale tinten zijn altijd een go, dus ook deze zomer. De look is niet alleen klassiek, maar je kunt 'm vaak ook met alledaagse outfits combineren. Handig!

4. Gestrikt

Deze trend zie je steeds meer op Instagram en TikTok voorbijkomen. Een elegante look, die er ingewikkelder uitziet dan het is.

5. Mix & match

De mix & match trend is here to stay! Elk jaar popt 'ie weer op en laten we eerlijk zijn: een super leuke manier om een extra twist aan je strandlook te geven.

Fashion
  • Who What Wear
  • Roberto Nickson