Deze dierenprint is ook dit najaar een dikke hit 

Deze print is en blijft nu eenmaal een succes. 

Onze liefde voor dierenprint is al lange tijd known to man. Van western koeienprints tot jungle like zebraprints. Maar de absolute favoriet is nog wel altijd de luipaardprint. Ook het komende seizoen gooit dit motief weer hoge ogen.

Luipaardprint

De leopard print lijkt al net zo neutraal te zijn als the white essential tee. Je vindt ‘m terug in vrijwel elke garderobe. De luipaardprint heeft nu eenmaal een niet te ontkennen aantrekkingskracht. Het is dus niet zo gek dat ook komend seizoen de print weer veel gespot gaat worden.

De luipaardprint verkreeg enkele jaren geleden al de stempel chic. Vaarwel tackiness. De print verscheen veel op de runway en influencers en modeliefhebbers sloten niet veel later de beruchte print in hun hart. Het ging hierbij niet om een eendagsromance. We gaan shirts, sjaals, jurken, rokken en jeans ook komend seizoen weer bedrukt zien met de print.

Combineren

Er wordt nog weleens gedacht dat je een dierenprint alleen kunt combineren met neutrale items. Maar het wordt tijd om dat gedachtegoed los te laten. Je kunt een panterprint namelijk ook combineren met andere prints. Hoe leuk?

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws