Met deze accessoire til je je zomerse outfit naar een hoger niveau 

Voor een verfijnde finishing touch!

In de zomer hebben we vaak opeens heel andere ideeën over hoe we onze garderobe willen vormgeven. Een aantal nieuwe looks aanschaffen? Yes, please. Onze bankrekening heeft er alleen ook nog wat over te zeggen. Wil je je outfit wat chiquer doen ogen, zonder nieuwe kleding te kopen? Investeer dan in een goede zonnebril!

Zonnebrillen

Met een goede zonnebril kun je je outfit er meteen gepolijster uit laten zien. Hoewel de zonnebril natuurlijk het hele jaar door gedragen kan worden, reiken we met name in de zomer naar deze accessoire. Je kunt kiezen voor een dure variant of voor een goedkopere als je graag van monturen wisselt.

Draag jij je sunglasses als een ware accessoire? Houd dan de volgende stylingtips aan wanneer je de zonnebril draagt, of wanneer je een nieuwe wilt aanschaffen.

Zorg dat de zonnebril bij je stijl past

Een zonnebril moet passen bij je persoonlijke stijl. Of beter: een zonnebril moet je persoonlijke stijl benadrukken. Ben je bijvoorbeeld gek op strakke lijnen en draag je graag neutrale items? Dan is de piloten zonnebril voor jou. Houd je wel van een touch of retro? Dan kun je kiezen voor een zonnebril met een dik montuur in een opvallende kleur en vierkante glazen.

Gezichtsvorm

Een zonnebril kan je gezicht voordelig naar voren doen komen als je een montuur kiest die goed bij jouw gezichtsvorm past. Als je een rond gezicht hebt, kun je bijvoorbeeld beter niet kiezen voor ronde glazen – al is niets natuurlijk fout als je het zelf mooi vindt.

Draag niet te veel accessoires

Statement oorbellen? Prachtig! Opvallende kettingen? Ook mooi. Te veel en te opvallende accessoires gaan alleen niet samen met een zonnebril. Laat je zonnebril shinen en houd het clean door niet te veel accessoires te dragen in combinatie met je zonnebril.

Koord of ketting

Een zonnebril is natuurlijk een gebruiksvoorwerp, maar het is daarnaast ook een accessoire. En met accessoires kun je experimenteren. Je kunt bijvoorbeeld een koord aan je zonnebril dragen om wat extra jeu toe te voegen. Dit is met name een aanrader als je je ‘kaal’ voelt als je trouw het punt hierboven hebt opgevolgd.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws