Summer expectations: deze accessoire ga je deze zomer veel zien 

Nog een trend die terug van weggeweest is.

accessoire

Het kan bijna niet anders dat je in de zomer terugdenkt aan eerdere zomers. Ook die uit je jeugd. Toen je als kind over het strand rende en tan lines none of your worries waren. Denk terug aan die tijd, en je herinnert je misschien ook wel de enkelbandjes die toen helemaal in waren. En guess what? Die anklets zijn terug.

Accessoire van de zomer

Sieraden worden nog weleens gezien als accessoires die te chic en bovendien te kostbaar zijn om elk seizoen weer mee te variëren. Als een item korte metten maakt met dat idee, zijn het wel enkelbandjes. Deze zomer ga je het enkelsieraad meer dan ooit zien. Het ooit zo populaire sieraad uit de nineties maakt opnieuw furore.

Designer Zoe Chicco ziet het enkelbandje als dé accessoiretrend van de zomer. Eentje waarbij minimalisme centraal staat, maar met een luxe twist. “Houd het simpel met een enkel diamantje of een charm”, raadt zij aan TZR aan. Ook sieradendesigner Michela Panero stelt dat je het beter bij subtiele kettinkjes kunt houden. “Ze bewegen met je mee als je loopt en danst.” Ga daarom voor comfort en kies kleine details, of bandjes waar niet te veel dangly bits aan hangen.

Combineren 

Mogelijkheden te over wanneer het aankomt op het dragen van het enkelbandje. Het kan onder een chique outfit, maar je kunt het ook prima dragen wanneer je in badkleding over het strand flaneert. Wil je je outfit een extra zomerse touch geven? Ga dan voor een anklet met witte schelpjes.

Fashion
  • The Zoe Report
  • BrunoPress, Instagram