6 romantische manieren om je partner wakker te maken 

Perfect voor in het weekend.

Ook als je je partner al een langere tijd kent, is het fijn om ’s ochtends naast elkaar wakker te worden en even de tijd voor elkaar te maken. Is het weekend en wil jij je partner op een liefdevolle manier wakker maken? Wij geven enkele tips!

Romantische manieren

Natuurlijk is niet elke persoon een ochtendpersoon. Het is daarom goed om bij je geliefde af te tasten of hij of zij er wel op zit te wachten als jij ’s ochtends je best doet voor wat romantiek. Sommige mensen slapen bijvoorbeeld liever even goed uit. Als je weet dat dat ook voor jouw vriend(in) het geval is, kun je in de ochtend beter een extra uurtje wachten voordat je hem of haar wakker maakt. Maar is het moment daar? Dan kun je misschien op een van de volgende manieren je partner wakker maken.

Morning sex 

Iemand wakker maken voor morning sex klinkt niet superromantisch, maar dat kan het absoluut wel zijn! Het hoeft niet plat, maar kan ook heel liefdevol. Ze noemen het niet voor niets ook wel de liefde bedrijven! Maak je lief wakker met een paar lichte kusjes en warm hem of haar langzaam op voor meer, if you know what we mean. Houden jullie wel van nieuwe dingen introduceren in de slaapkamer? Dan zou je er ook een speeltje bij kunnen pakken. Misschien wel goed om hier op een eerder moment over te praten, want je wilt niet dat het ego van je geliefde opeens gekrenkt is als jij er een toy bij pakt. Weet je dat je partner hier niet zo van is? Dan kun je ook altijd nog uitpakken met mooie lingerie.

Geef een voetmassage

Bovenstaande kan heel fijn zijn, maar misschien wil jij je geliefde ook wel wat ontspannender wakker maken (en dat kan dan alsnog leiden tot morning sex, no worries!). Geef je vriend(in) bijvoorbeeld een voetmassage. Op deze manier kun je je partner op een lieve en subtiele manier wakker maken. Bovendien is dit ook een heel relaxte manier. Hij of zij hoeft dan namelijk niets en kan dan rustig wakker worden zonder te hoeven bewegen. Gebruik een lekkere massageolie en werk langzaam van de voeten naar het bovenlichaam – al kun je het ook gewoon bij een massage houden als je aanvoelt dat je partner niet in the mood is.

Muziek en een bad

Speel rustige muziek af om je boyfriend of girlfriend te ontwaken. Als jullie thuis de luxe van een bad hebt, kun je die meteen laten vollopen. Tegen de tijd dat je lief wakker is geworden door de rustige muziek is het bad gevuld met warm water. Wil je helemaal uitpakken? Zorg dan ook voor een kop koffie, een glas jus d’orange en een paar lekker broodjes, zoals bijvoorbeeld croissantjes. Kunnen jullie samen al badderend genieten van een slow sunday!

Leg een briefje op het kussen

Nu is het helaas niet elke dag weekend. Sta jij doordeweeks altijd eerder op dan je geliefde en zit samen wakker worden er niet altijd in? Laat dan een briefje achter op het kussen. Dat hoeft heus geen uitgebreid gedicht te zijn. Een paar liefde woordjes is al voldoende. Laat bijvoorbeeld weten dat je uitkijkt naar de avond en niet kan wachten om hem of haar weer te zien. Gegarandeerd een leuk begin van de dag!

Ontbijt op bed

Een klassieker, maar daarom niet minder gewenst: ontbijt op bed. Dat kan zo simpel als je maar wilt: bijvoorbeeld met een kop koffie en een boterham met een geliefd beleg. Wil je helemaal uitpakken? Dan zou je ook pannenkoeken of toast met roerei kunnen bereiden. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Knuffelen

Je kunt het daarentegen ook zo simpel houden als je maar wilt. Vinden jullie het beiden heerlijk om ’s ochtends te knuffelen? Sla je armen dan om hem of haar heen en geef zacht kusjes op diegene zijn rug of schouders. Het is bovendien ook nog eens een goede manier om aan je partner te laten zien dat je nog altijd helemaal gek op diegene bent. Bovendien weet je maar nooit waar die kusjes toe kunnen leiden…

Bron: Bustle | Beeld: iStock

Laatste nieuws