Dit is 'm: deze lipstick droeg Meghan Markle op de Time-cover

Grote kans dat dit make-upmerk al deel uitmaakt van jouw beauty stash.

Meghan Markle

We weten dat het geen nieuws meer is dat Harry en Meghan Markle op de cover van Time schitterden, maar kunnen we het er alsnog even over hebben? Want wat zag Meghan er práchtig uit. Met haar witte outfit scoorde ze goed, haar bruine lokken waren volumineuzer dan ooit en ook haar make-up was om door een ringetje te halen.

Nude lipstick

Sorry Harry, maar onze ogen vielen meteen op Meghan bij het zien van de Time-cover. We weten inmiddels dat Meghan dol is op een neutrale lipkleur, dus dat ze met een nude-kleur op de cover verscheen, was voor ons geen grote verrassing. Welke lipstick te precies draagt? Haar visagist verklapt het!

Charlotte Tilbury

Niemand minder dan visagiste Linda Hay, die eerder al celebs als Heidi Klum, Selena Gomez, Jennifer Lawrence en Julianne Moore in de stoel heeft gehad, was verantwoordelijk voor de stunning make-up look van de hertogin. Linda is gelukkig de beroerdste niet en verklapt welke lipkleur ze op de lippen van Meghan heeft gebruikt. Dat is namelijk de kleur Pillow Talk van Charlotte Tilbury. Dit is een merk waar veel royals bij zweren. Ook draagt Meghan geregeld een ander kleurtje van Charlotte Tilbury, namelijk de Matte Revolution Lipstick in de kleur Very Victoria. Dit is een bruine tint die speciaal is gecreëerd voor Victoria Beckham.

De lipstick die Meghan draagt is verkrijgbaar voor zo'n 32 euro, in Nederland onder andere bij de Bijenkorf. Shop it like a Duchess!

Beauty
  • Hello!, Beau Monde
  • BrunoPress, Instagram