Deze beautytip deelde Kate Middleton met Michelle Obama

Het geheim van hun stralende huid zit verstopt in een potje.

Lees ook

Kijken we naar Kate Middleton? Dan valt een ding ons meteen op: ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Niet alleen geldt dat voor haar immer prachtige outfits, maar ook voor haar stralende huid.

Natuurlijk ‘botox-alternatief’

De hertogin van Cambridge laat al jaren mensen versteld staan met haar stralende huid. Wat ze in haar badkamerkastje heeft staan, willen we dan ook heel graag weten. Gelukkig wordt er af en toe een tipje van de sluier opgelicht, zoals het beautyproduct dat ze aan voormalig first lady Michelle Obama adviseerde.

Hyaluronzuur

De Royal Highness schijnt namelijk een groot fan te zijn van het product Biotulin Supreme Skin Gel, schrijft Hello! Dit product, zoals het bedrijf het omschrijft, is een natuurlijk 'botox-alternatief' dat rimpels binnen een uur kan wegwerken zonder de verdovende effecten. Ook bevat het product het hydraterende ingrediënt hyaluronzuur. Wij snappen wel dat Michelle Obama hier oren naar heeft, want wat klinkt het veelbelovend!

Michelle Obama heeft een prachtige glowy huid. Beeld: BrunoPress

Of het nu komt doordat Kate haar geheim aan meerdere mensen heeft verklapt of dat we gestuit zijn op het wondermiddel voor een egale huid, maar het product heeft al meer dan honderd positieve reacties verzameld op Amazon. Onze tip: snel kopen voordat-ie uitverkocht is!

Bron: Woman & Home, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook