Dit wil je: je kunt het SATC-appartement van Carrie huren

And just like that... kun je overnachten à la Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw

Uren doorbrengen in de walk-in closet, op je laptop tikken à la Carrie Bradshaw terwijl je uitkijkt op de straten van New York, en dat onder het genot van een Cosmo. Beter wordt het niet, right? Dit zou maar zo eens werkelijkheid kunnen worden, want je kunt het Sex and the City-appartement van Carrie herself huren.

Iconisch appartement

Om Carrie maar even te citeren: "In New York ben je altijd aan het zoeken naar een baan, een vriend of een appartement." Gelukkig hoef je je nu om één ding minder zorgen te maken. Je kunt namelijk gewoon Carries stulpje huren.

We vallen maar gelijk met de deur in huis: het is niet het actual appartement van miss Carrie. Airbnb heeft namelijk in samenwerking met Sarah Jessica Parker haar appartement uit SATC volledig nagebouwd. Inclusief iconische blauwe walk-in closet en hét bureau waar Carrie al haar stukken tikte. Op Instagram deelt SJP trots enkele foto's van haar SATC-stulpje. "Het is geweldig om weer op zo'n vertrouwde plek te zijn, en we denken dat jullie zullen genieten van de reminders aan Carrie die je overal in dit appartement vindt. Dus kijk gerust wat er in die kledingkast hangt, probeer eens iets te schrijven en drink absoluut een Cosmo", aldus de actrice.

One night only

Tot onze grote verbazing hoef je geen fortuin neer te leggen om een nacht door te brengen in het brownstone appartement van Carrie. Een nachtje kost slechts 23 dollar (20 euro). Er is helaas wel een catch: je kunt het appartement niet onbeperkt huren. Het stulpje is alleen open op 12 en 13 november, dus je moet er snel bij zijn. Vanaf 8 november 12.00 uur EST (17.00 uur Nederlandse tijd) kun je een poging doen om te overnachten in het iconische SATC-appartement van Carrie Bradshaw. Good luck!

Misschien ook voor jou:
Naast Big keert ook déze oude liefde van Carrie terug in de SATC-reboot
Lifestyle
  • NBC News
  • Sex and the City, Instagram