Winnen: 5x Coucou Rose Quartz Roller t.w.v. €45

Rollen met rozenkwarts is een eeuwenoude truc in beautyland.

coucou

Beetje later dan gepland – je weet wel waarom – viert Marie Claire haar 30ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Daarom geven wij 5x een Coucou Rose Quartz Roller t.w.v. €45 weg.

De Rose Quartz Roller van The Coucou Club

Rollen met rozenkwarts is een eeuwenoude truc in beautyland, maar afgelopen jaren vond de gadget z’n weg naar steeds meer toilettassen. Het feit dat mensen sinds het corona-tijdperk meer aandacht aan hun huid besteden, deed daar nog een schepje bovenop, en dus is de roller here to stay.

Een eervolle vermelding voor dit exemplaar, omdat-ie van eigen bodem is, namelijk ontwikkeld door Nederlands beautyplatform The Coucou Club.

Meedoen

Wil je kans maken op de Coucou Rose Quartz Roller? Vul dan hieronder het winformulier in. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Winnaar

Deze actie loopt tot 15 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Beauty
  • The Coucou Club