Back from the zeroes: UGGs zijn terug van weggeweest

Yay or nay?

UGGs

Of je ze nu aanbad of ze hekelde: in 2004 kon je niet om UGGs heen. De zachte schoenen domineerden het straatbeeld en het lijkt erop dat dit maar zo weer kan gebeuren in 2022. De fluffy footwear maakt namelijk een comeback.

Comeback

Bijna iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs – of in ieder geval lookalikes daarvan. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang populair waren ze echter niet, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGGs zijn weer helemaal terug van weggeweest.

De comeback van de zachte boots zit er al een tijdje aan te komen. Na de samenwerking met modeontwerpster Molly Goddard afgelopen jaar stond UGG gelijk weer op de radar bij menig modeliefhebber. Inmiddels zien we op Instagram steeds meer influencers voorbijkomen op de zogenoemde pantoffellaarzen.

Inspiratie

Je UGGs combineren met skinny jeans? Dat is zó 2004... Enne, ook de hoge varianten zijn passé. Anno 2021 zijn de lage boots helemaal hot and happening. Draag ze op warmere dagen met bare legs en een oversized blazer en met een legging als het wat kouder wordt. Of draag de UGGs onder een flared broek met een oversized puffer coat voor de ultieme comfy look.

Ook Hailey Bieber is fan van de zachte stappers. Zij tikte een nieuwe variant van de boots – met een leuk ritsje – op de kop en draagt deze onder bruine biker shorts, een bruine trui en een oversized vest. Love it!

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram