Bingen: deze films en series verschijnen in december op Netflix

Cancel al je plannen.

The Unforgivable

Avondlockdown? No problem. In de maand december verschijnen er namelijk tal van spannende series en films op Netflix. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Enjoy!

La casa de papel - deel 5: volume 2 (3 december)

Heb jij de eerste helft van het vijfde deel van La casa de papel ook in één ruk uitgekeken? Goed nieuws: het is nog maar een paar nachtjes slapen tot het allerlaatste deel van de Spaanse hitserie op Netflix verschijnt. "De oorlog bereikt zijn meest extreme en gevaarlijke niveau, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen", wist maker Álex Pina eerder al te vertellen over het laatste seizoen. "We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we de band zouden kunnen opbreken. Hoe je de professor de touwtjes weer in handen kunt laten nemen. Hoe je in situaties terechtkomt die voor veel karakters onomkeerbaar zijn."

Sounds good, als je het ons vraagt. Enne, ook van de zinderende trailer krijgen wij kippenvel. Het allerlaatste seizoen van La casa de papel verschijnt 3 december op Netflix.

The Witcher - seizoen 2 (17 december)

Het is alweer twee jaar geleden dat het eerste seizoen van The Witcher te bekijken was op Netflix. De Game of Thrones-achtige serie was gelijk een ongekend succes. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot we Geralt of Rivia, Ciri en Yennefer terug op de buis zien. Vanaf 17 december kun je weer genieten van een flinke dosis monsters doden, politieke strubbelingen en liederen van bard Jaskier.

Emily in Paris - seizoen 2 (22 december)

Het eerste seizoen van Emily in Paris sloot af met een hoop vraagtekens. We zagen namelijk dat Emily en hottie Gabriel eindelijk de nacht samen doorbrachten nadat hij het had uitgemaakt met zijn vriendin Camille. Toch leek hun liefde geen happily ever after, want Gabriel vertrekt naar Normandië om zijn eigen restaurant te beginnen. Alhoewel, last minute besloot Gabirel zijn plannen te wijzigen kon hij alsnog in Parijs blijven. En ja, dan is daar ook nog Camille die een verzoening wil met haar ex. C'est une catastrophe.

Single All The Way (2 december)

Het is december, wat betekent dat er volop kerstfilms te kijken zijn op Netflix. Een kerstfilm die je absoluut moet kijken, is de romantische komedie Single All The Way. Jaar in, jaar uit krijgt Peter met kerst de vraag waarom hij nog steeds single is. Om die vraag dit jaar te voorkomen, vraagt hij zijn beste vriend om te doen of ze een stel zijn. Maarre, hun plan én hun gevoelens veranderen al snel als Peters familie zich ermee bemoeit.

The Unforgivable (10 december)

Na het grote succes van Bird Box speelt Sandra Bullock opnieuw in een bloedstollend spannende film van Netflix. In The Unforgivable kruipt ze in de huid van Ruth Slater, die na twintig jaar vrijkomt uit de gevangenis. Ze zat vast voor een gewelddadig misdrijf. Hoewel ze haar straf heeft uitgezeten, keert Ruth terug in een maatschappij die haar niet kan vergeven voor wat ze in het verleden heeft gedaan. De vrouw laat zich niet uit het veld slaan en heeft maar één doel: haar jongere zusje vinden die ze heeft moeten achterlaten.

Don't Look Up (24 december)

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Jonah Hill: de cast van Don't Look Up zit vol met grote sterren. Enne, dit zijn er nog maar een paar van. In de film volgen we twee astronomen die een angstaanjagende ontdekking hebben gedaan: er komt een enorme komeet aan die de planeer zal verwoesten. Maarre, er is één probleem: ze worden door niemand serieus genomen.

Alle films en series

Netflix Series:
Lost in Space - seizoen 3 (1 december)
Coyotes (2 december)
La casa de papel - deel 5: volume 2 (3 december)
Coming Out Colton (3 december)
Titans - seizoen 3 (8 december)
Bonus Family - seizoen 4 (9 december)
Aranyak (10 december)
Saturday Morning All Star Hits! (10 december)
How To Ruin Christmas: The Funeral (10 december)
Twentysomethings: Austin (10 december)
The Hungry and the Hairy (11 december)
Inspector Koo (11 december)
The Future Diary (14 december)
Selling Tampa (15 december)
Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (15 december)
The Witcher - seizoen 2 (17 december)
Elite Short Stories: Samuel Omar (20 december)
Emily in Paris - seizoen 2 (22 december)
Elite Short Stories: Patrick (23 december)
The Silent Sea (24 december)
Single’s Inferno (25 december)
Anxious People (29 december)
Café con aroma de mujer (29 december)
Kitz (30 december)
Queer Eye - seizoen 6 (31 december)
Stay Close (31 december)
Cobra Kai - seizoen 4 (31 december)

Netflix Films:
The Power of the Dog (1 december)
The Whole Truth (2 december)
Single All The Way (2 december)
Cobalt Blue (3 december)
Mixtape (3 december)
David and the Elves (6 december)
The Claus Family 2 (7 december)
Asakusa Kid (9 december)
Two (10 december)
Anonymously Yours (10 december)
Still Out of My League (10 december)
Back to the Outback 10 december)
The Unforgivable (10 december)
The Hand of God (15 december)
A Naija Christmas (16 december)
A California Christmas: City Lights (16 december)
Grumpy Christmas (21 december)
1000 Miles from Christmas (24 december)
Don't Look Up (24 december)
STAND BY ME Doraemon 2 (24 december)
Minnal Murali (24 december)
Lulli (26 december)
Hilda and the Mountain King (30 december)
The Lost Daughter (31 december)

Lifestyle
  • Netflix
  • The Unforgivable