Mommy to be: onze favoriete looks voor zwangere vrouwen

Wie zei dat zwangerschapskleding saai moest zijn?

Dat een zwangerschap een mooie en bijzondere ervaring is, kunnen heel wat moeders beamen. Toch kan het ook knap lastig zijn om nog een beetje fashionable voor de dag te komen. Gelukkig zijn er de nodige fashionista's die ons laten zien dat zwangerschapskleding allesbehalve saai hoeft te zijn!

Baby op komst

Met een babybump kan het soms best lastig zijn om je 'oude' kleding nog te dragen. Met een flinke buik die in de weg zit, pas je vaak na een aantal weken de meeste broeken niet meer. Gelukkig betekent dit niet dat je tijdens je zwangerschap alleen nog maar wijde jurken en trainingsbroeken kunt dragen. Er bestaat namelijk ook stijlvolle zwangerschapskleding die je kunt dragen. Ook kun je je oude kleding nog steeds blijven dragen (of bijvoorbeeld de oversized truien van je partner), mits je deze slim combineert.

Tijdens het scrollen op Instagram, valt het je vast op dat veel influencers ook in verwachting zijn. En met deze fashion inspiratie zijn we ontzettend blij. Als we bijvoorbeeld afkijken bij Yara Michels, zien we hoe leuk het kan staan om een geprinte legging onder een topje te dragen. Stijlvol én comfortabel, precies wat je in die periode nodig hebt. Een wijde jas á la Jessie Bush kan ook in je voordeel werken. Daar komt nog bij: deze kun je ook na de zwangerschap nog dragen. Kortom, inspiratie alom!

Enne, zoek je nog een outfit die zowel chique als comfortabel is? Kopieer dan bovenstaande look van Farah Pink. Met een mooie jumpsuit die over je buik valt, ben je in één keer klaar. Ideaal, want je kunt hem de hele zwangerschap dragen. Happy shopping!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws