Deze comfy jumpsuits zijn momenteel hot and happening

Oprah approves.

Lees ook

Ook in 2022 lijkt de seventies fever weer toe te slaan en wij zijn meer dan happy om de throwback-trend du moment te omarmen. De jumpsuit is weer helemaal in en één merk in het bijzonder spant dit seizoen de kroon met haar comfortabele, soft-feel jumpsuits.

Rivet Utility

De Rivet Utility-jumpsuits zijn momenteel hot and happening. De items van dit merk zijn tijdloos en empowering, maar ook maat-inclusief en gemaakt van highquality, duurzame materialen in Los Angeles. What’s not to love about that?

Bovendien begon Rivet Utility het jaar goed. De eerste tien dagen ging 20 procent van de opbrengst van hun verkochte kleding naar The Loveland Foundation, een non-profitorganisatie die zich inzet om kansen te creëren voor gekleurde gemeenschappen, met in het bijzonder zwarte vrouwen en meisjes.

Celebrity clientèle

De jumpsuits van het female-founded merk zijn geliefd onder vele A-listers. Zo draagt Oprah de pakken graag in huis en ook actrice Mandy Moore showde eerder deze maand een prachtige corduroy jumpsuit van het merk op haar Instagram. Daarmee zijn zij niet de enigen, ook Gwyneth PaltrowDemi Moore en menig influencer werden al er eens in gespot. Wij verzamelden daarom een aantal fijne looks met de jumpsuits van Rivet Utility voor je.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mandy Moore (@mandymooremm)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Streicher (@streicherhair)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Allie Clifton (@al.clifton)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Haworth (@nicole_haworth)

Fijn basic item

Hoewel de meesten een jumpsuit niet onder basic items scharen, zou het helemaal geen slecht idee zijn om zo’n one piece wonder in je garderobe te hebben. Het is immers het kledingstuk waar je alle kanten mee op kunt en het geheim zit ‘m in z’n simpliciteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goodbye Crop Top (@goodbyecroptop)

Zodra je een jumpsuit hebt gevonden die precies goed zit, kun je het combineren met verschillende soorten schoeisel: een paar hakken, chunky boots of sneakers. Vervolgens kun je er met accessoires voor zorgen dat de jumpsuit elke keer een andere look of feel heeft. Denk aan een prachtige lange ketting, crossbody tassen, statement oorbellen of een riem om je taille extra te accentueren.

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook