Veganuary musthave: het kookboek ‘Vegan Comfort’ van Milou van der Will

Niet alleen een must voor vegans, maar voor iedereen die van comfort food houdt.

Lees ook

Gerechten als Indiase groene curry, gyoza’s met zeewiervulling, portobello panggang en Nasi goreng met boerenkoolkimchi maken ons instantly hongerig. Wat deze maaltijden gemeen hebben? Ze zijn allemaal 100 procent plantaardig en in het boek Vegan Comfort lees je hoe je ze kunt bereiden.

Boordevol vegan recepten

Of je nu vegan eet of niet, het boek Vegan Comfort is een must voor elke foodie. In dit boek vind je meer dan 100 winterse vegan recepten met een oosters tintje. Voedend, smakelijk en origineel. Denk bijvoorbeeld aan paddo-rendang, gele curry met vegan kipstukjes en spinazie of gemarineerde tofu. En ook aan zoetekauwen heeft de schrijfster van het boek, Milou van der Will, gedacht. Zo lees je ook hoe je de lekkerste vegan desserts in elkaar flanst. Van five spice apple galettes tot chocoladeparelpudding. Wat wil je nog meer?

Over Milou

Vegan Comfort is alweer het derde receptenboek van Milou van der Will. Hiervoor bracht ze de kookboeken Vegan East (plantaardige gerechten uit de oosterse keuken) en Vegan Summer (plantaardige recepten voor op en bij de barbecue) uit. We spreken hier nadrukkelijk over drie kookboeken, want daarvoor bracht de schrijfster verscheidene thrillers uit, waaronder Rood Licht, In mijn bloed en Breekijzer. En dan houdt ze ook nog eens haar receptenwebsite The Green Chopstick bij.

Dacht je dat Milou het enkel bij schrijven houdt? Dan heb je het mis. Ze neemt ook de vegan foodfotografie voor haar website voor haar rekening. Zit je verlegen om een vegan foodfotografe? Dan helpt ze je ook graag met de fotografie en de styling van de gerechten. Bezig bijtje, die Milou!

Beeld: Vegan Comfort, Good Cook

Laatste nieuws

Zie ook