Motivation Monday: win een pakket met AMAKIN-geurkaarsen t.w.v. €186

Geurkaarsen die heerlijk ruiken? Yes, please!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Om vol goede moed te beginnen aan de werkweek, geven we een prachtige set met geurkaarsen van AMAKIN weg. Hiermee voorzie jij je (thuiswerk)kantoor van een heerlijke geur. Beter kun je de week niet beginnen!

De geurkaarsen van AMAKIN

Geurkaarsen die zo’n 65 uur branden, ook een heerlijke aroma verspreiden als ze niet branden én er stijlvol uitzien? We stellen je graag voor aan AMAKIN, een merk dat geurkaarsen maakt die aan al deze eisen voldoen. Amakin is Arabisch voor plaatsen en de kaarsen van het high-end merk zijn dan ook gebaseerd op steden: Amsterdam, Brussel en Dubai.

Premium kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij AMAKIN-founder Amal Alassaf. De kaarsen van haar label worden met de hand gemaakt in het Franse Grasse en hiervoor wordt veganistische was gebruikt. Deze was wordt daarna in een stijlvol glazen omhulsel gegoten en verpakt in een duurzame, luxe doos. O, en ook de lucifers van AMAKIN zijn ontwikkeld met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo zijn ze gemaakt van hout en worden ze geleverd in een eco-vriendelijke (en stijlvolle) verpakking.

De AMAKIN-lijn omvat momenteel twee geuren. De Amsterdam-kaars bevat de geur tulp als hoofdnoot. De geur van de kaars wordt verrijkt met framboos, jasmijn, pruim en roos als hartnoten en met houtachtige noten en vanille als basisnoten. Voor de Dubai-kaars geldt dat hij de topnoten bergamot, citrus en leer bevat. Ook kun je hinten van de hartnoten oud hout, saffraan, ceder en tonkaboon opvangen. De geuren balsem en patchouli zijn vervolgens nog als basisnoot aan de kaars toegevoegd.

Winnen

Gek op geurkaarsen en helemaal weg van deze stijlvolle AMAKIN-kaarsen? Snappen we. Wij geven daarom een pakket weg met daarin de Amsterdam geurkaars, de Dubai geurkaars en een set met matches. Wil je kans maken op dit AMAKIN-pakket t.w.v. €186? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt van 28 februari tot en met 6 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. 

Laatste nieuws