Bella Hadid voelde zich lange tijd de lelijke zus: ‘Ik was niet zo cool als Gigi’

Het model praat openhartig over vergeleken worden met zus Gigi en welke impact dit op haar heeft gehad.

Eind januari schitterde ze nog samen met Gigi Hadid in een grote Versace-campagne, maar lange tijd geloofde Bella Hadid dat ze lang niet zo goed was als haar zus. Het model praat eerlijk over vergeleken worden met Gigi en welke impact dat op haar heeft gehad.

Lelijke zus

“Ik was het lelijke zusje”, vertelt Bella in een interview met Vogue USA. “Ik was de brunette. Ik was niet zo cool als Gigi, niet zo outgoing. Dat is echt wat mensen over me zeiden”, herinnert het model zich. “En helaas, wanneer dit soort dingen je zo vaak worden verteld, dan ga je het geloven”, gaat Bella verder.

Het model heeft in haar leven met veel mentale problemen te maken gekregen. Zo somt ze op dat ze leidde aan ongelooflijk grote onzekerheden, anxiety, depressies, body-image problemen, eetstoornissen, en dat ze het haatte om aangeraakt te worden. “Ik vroeg mezelf altijd af: wat doe ik in deze business?”

Doorzettingsvermogen

Opgeven deed Bella daarentegen niet. “Door de jaren heen werd ik een goede actrice”, vertelt ze. Ze leerde om mooi weer te spelen en zorgde altijd voor een grote glimlach op haar gezicht. “Ik had altijd het gevoel dat ik iets moest bewijzen.”

Bella is enorm toegewijd aan haar werk en zet zich daar voor de volle 100 procent voor in. “Mensen kunnen iets zeggen over hoe ik eruitzie, over hoe ik praat, over hoe ik me gedraag. Maar in zeven jaar tijd heb ik nog nooit een klus gemist, heb ik nog nooit een klus afgezegd en ben ik nog nooit te laat bij een klus aangekomen. Niemand kan ooit over me zeggen dat ik niet hard werk.”

Bron: Vogue US | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws