Hebben: Gigi Hadid zweert bij deze concealer die je gewoon bij de drogist kunt kopen

Heb jij 'm al?

Dat celebs vaak van high-end merken houden, ook als het op beautyproducten aankomt, wist je waarschijnlijk al. Maar zo nu en dan zijn sommige betaalbare beautyitems zowel geliefd bij beroemdheden als het 'normale' publiek. Enne, zo schijnt supermodel Gigi Hadid een enorme fan te zijn van een concealer die je gewoon bij de drogist kunt kopen.

Holy grail

Op Amazon krijgt de Instant Age Concealer van Maybelline, met meer dan 55.000 clicks, een vijf-sterren rating. Waardoor de concealer zelfs in de make-up tasjes van celebrities terechtkomt. Ook Gigi is enthousiast over de verhelderende en kleurcorrigerende eigenschappen. En ondanks dat ze het gezicht van het merk is, is deze holy grail niet voor niets aan go-to beautyproduct.

Concealer

De concealer is perfect voor het 'verbergen' van kringen onder de ogen, roodheid, donkere vlekken en fijn lijntjes. En het schijnt zelfs voor bijna alle soorten huidstructuren wonderen te verrichten. Het geheime ingrediënt? Haloxyl! Dit zou wallen verminderen en een anti-aging werking hebben. En het fijne van alles? De concealer kun je gewoon bij de drogist om de hoek kopen!

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws